You are here: Početna » Zdravlje » Seksualnost » OMG! Pussypedia, uvod u masturbiranje i priručnik za klitoris
utorak, 19 feb 2019

OMG! Pussypedia, uvod u masturbiranje i priručnik za klitoris

 

 

Inteligentna rešenja iz Švedske dobijaju novu dimenziju kada je reč o seksualnoj edukaciji. Naravno da će Skandinavci sa svime preći i online, te ponuditi niz publikacija koje možete skinuti i naučiti štošta.

 

Sami naslovi publikacija već su obećavajući – od „Pussypedie“ do „Dicktionarya“, a prema naslovima publikacija može se već videti da je ton ležeran, dakle ne previše naučan, i da nudi pregršt informacija. Osim anatomsko-medicinski tematizovanih, postoje i praktičnije usmerene brošure, poput „Masturbacija: pri-ručni vodič“, s detaljnim sugestijama kako masturbirati, ili brošura sa savetima o stimulaciji klitorisa.

 

Iza svega stoji organizacija RFSU, švedska organizacija za seksualno obrazovanje, koja se definiše kao „politički i religiozno nezavisna organizacija posvećena promovisanju otvorenog stava prema seksu i pitanjima veza bez predrasuda. RFSU je osnovana s čvrstim uverenjem da su veze i seks središnje teme za pojedinca i za društvo.“

 

Ono što je naročito zanimljivo je da RFSU poseduje kompaniju koja prodaje kondome, a dobit koju time ostvaruju koriste za svoje edukativne aktivnosti.

 

Ako su vas teme zaintrigirale tekstove možete preuzeti na stranici organizacije.

 

Izvor

Komentari
Dodaj Novi
Dodaj komentar
Ime:
Email:
 
Naslov:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."