You are here: Početna » Zdravlje » Seksualnost » Prvi lezbejski seks
utorak, 19 feb 2019

Prvi lezbejski seksKada se radi o prvom lezbejskom seksualnom iskustvu nebitno je da li prvi put imamo seks uopšte ili prvi put imamo seks sa ženom, da smo tada nervozne je ok.

 

Postoji mnogo različitih kulturoloških pogleda u vezi sa "prvim seksom" i "gubljenjem nevinosti" ali jedno je sigurno - nikada ga nećete zaboraviti. Evo par saveta kako da što "bezbolnije" prebrodite svoje prvo lezbejsko seksualno iskustvo.

 

Upoznajte svoje telo


Pre nego što možete i da pomislite da uzbudite drugu osobu, dobro je da znate šta vas uzbudjuje. Da, govorimo o masturbaciji. Provedite neko vreme jedan na jedan same sa sobom jer ćete jedino pipajući sebe saznati šta vam prija, a samim tim i gde će njoj prijati da je dirate. I, što je još važnije, kako da joj kažete šta vas "pali".


Budite trezne


Želećete da se sećate svog prvog lezbejskog seksualnog iskustva. Ponekad droge ili alkohol pomognu da lakše načinimo prvi korak, ali je manje verovatno da ćete uraditi ili reći nešto zbog čega biste posle zažalile ako ste trezne.


Zaštitite se


Da, lezbejke treba da brinu o seksualno prenosivim bolestima, uključujući HIV i AIDS. Informišite se o sigurnom lezbejskom seksu i budite spremne da o toj temi popričate sa partnerkom. Siguran seks u lezbejskoj zajednici, nažalost, nije česta tema.


Maštajte


Sve počinje s fantazijom. Ako ste spremne da spavate sa drugom ženom verovatno ste dobro razmislile. Šta vam je prolazilo kroz glavu? Da li vas je bacila na krevet i pokazala vam kako ona to radi? Da li je u pitanju možda bio bazen? Postoji izreka - morate zamisliti pre nego što uradite.


Igračke ostavite u fioci


Biće dosta vremena da naučite nešto više o seksi igračkama, kao i da ih koristite. Prvi put osetite njeno telo.


Opustite se


Dajte sebi vremena. Dodirujte je svuda. Nemojte odmah dodirivati prepone. Skidajte je lagano, uživajte u svakom novom otkrivenom delu tela. Ljubite joj laktove, dodirujte grudi, dišite nežno u uho, ljubite je po vratu, mazite joj stomak i unutrašnju stranu butina..... Ljubite deo nogu iza kolena, osetite miris njenog pazuha, masirajte zadnjicu.... Skinite se gole i lezite na nju. Toliko erotskog zadovoljstva ima pre nego što čak i dotaknete njenu pubičnu oblast. Uživajte.


Komunicirajte


Pitajte je šta želi. Da li joj prija to što joj radite. Recite joj gde želite da vas dodiruje. Komunikacija je ključ svakog dobrog seksualnog odnosa. Ukoliko radi nešto što volite, stenjite ili predite kako biste joj stavile do znanja da vam prija.


Imajte realna očekivanja


Prvi kontakt sa ljubavnicom treba da bude upoznavanje njenog tela, način na koji možete da je uzbudite i upoznavanje sa time kakva je vaša "hemija". Prvog puta orgazam može ali i ne mora da se desi. To je sasvim u redu. Poenta je da postanete fizički bliske i izrazite svoja osećanja ljubavi i žudnje.


Izvor

Komentari
Dodaj Novi
Dodaj komentar
Ime:
Email:
 
Naslov:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."