You are here: Početna » Zdravlje » Seksualnost
petak, 06 avg 2021

Seksualnost

Vaginizam


Biseksualna devojka, Connie, iz Holandije je odlučila da podeli svoje stručno mišljenje u vezi sa vaginizmom. Navodi neke od razloga koji su uzroci vaginizma, kako izgleda život sa istim, šta partnerke mogu da očekuju, kao i koji su načini da se problem prevazidje.

Opširnije...

BDSM: „Bolesna praksa“ za Bolesne ljude“

 

Imala sam oko četrnaest godina kada sam lutajući po knjižari naišla na umetničku kolekciju BDSM i fetiš fotografija. Čudna magnetska sila me slepo privukla štampanim stranama, neko čudno poštovanje prema onome što je bilo na slikama, i na kraju sam klečala u uglu kod police sa knjigama, fanatično prevrćući strane knjige.

Opširnije...

Perspektiva aseksualke o seksu

 

Verovatno se pitate zbog čega aseksualna osoba doprinosi izdanju Beksu-a koje je posvećeno seksu. Pa osim činjenice da sam ja seks pozitivna aseksualka, verovali ili ne, odluka da nemam seks kao orijantacija a ne izbor podiže pitanja a isto je kao i svako drugo seksualno ponašanje koje se ne uklapa u vrlo uske heteronormativne granice.

Opširnije...

Promiskuitet nekad i sada

 

Veliko istraživanje o vezama, uključujući one među strejt, gej i lezbejskim parovima, ponovo se pozabavilo pitanjem promiskuiteta i zaključilo da, iako se o nepoverenju i promiskuitetu danas govori više no ikad, a otvorene veze su postale prihvatljiv lifestyle brojnih parova, onih monogamnih ipak ima više.

Opširnije...

Splošing – neuredna zabava u krevetu

 

Koja vam je prva stvar koja vam pada na pamet kada pomislite na bacanje torte nekome ravno u facu? Uglavnom je to cirkus, klovnovi ili crno-bela komedija. Međutim za neke to ulazi u seksualni domen.

Opširnije...

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL