You are here: Početna » Zdravlje » Egzistencija » Međunarodna konferencija o HIV-u u Beogradu
ponedeljak, 01 jun 2020

Međunarodna konferencija o HIV-u u Beogradu

 

EACS 2011 održaće se od 12. do 15. oktobra u Beogradu, na kojoj će domaći i inostrani učesnici predstaviti najnovija dostignuća u lečenju te bolesti.

 

Učesnici konferencije će diskutovati o obolevanju od tuberkuloze pacijenata koji već imaju HIV, o trudnoći kod obolelih pacijentkinja, o potrebama i ljudskim pravima obolelih od HIV-a.

 

Očekuje se da će konferencija okupiti oko 3.000 učesnika iz celog sveta koji se bave prevencijom i lečenjem HIV obolelih pacijenata, kao i oko 70 novinara koji se u medijima u kojima rade bave tom problematikom.

 

"Jedan od važnih ciljeva EACS-a pri organizovanju ove evropske konferencije je da se promoviše kliničko istraživanje u oblasti HIV-a među mladim istraživačima/kliničkim lekarima iz cele Evrope. Zato bismo želeli da posebno ohrabrimo mlade istraživače da predstave rezultate svog naučnog rada na konferenciji i iskoriste je za uspostavljanje kontakata i eventualne buduće saradnje sa kolegama u HIV/AIDS polju", kaže se u pozdrvnoj poruci učesnicima/cama EACS konferencije.

 

Kompletan program Konferencije, koja će biti održana u Sava centru, možete pogledati ovde.

 

Izvor

Komentari
Dodaj Novi
Dodaj komentar
Ime:
Email:
 
Naslov:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."