You are here: Početna » Zdravlje » Egzistencija » Čupava situacija
četvrtak, 23 maj 2019

Čupava situacija

 

Pored klasične “brazilke” i “čirokane”, salon u kome se depiliram pravi "donje frizurice" u obliku srca, zvezde ili inicijala vaše partnerke! To je toliko katastrofalno kič, da, naravno, hoću da probam. Razmišljam da li da uradim inicijale moje devojke, okružene nekakvim samolepljivim dijamantima. Uskoro joj je rođendan.

Piše: Dijana Kejdž

OK, da li na kratko možemo da pričamo o stidnim dlačicama? Jer, ja ih mrzim. Nisam anti-feministkinja, ne zanimaju me dominantni ideali lepote koji kažu da žena treba da bude savršeno izdepilirana, nema veze sa tim. Ne volim dlačice jer uživam u pičkama, a dlake su mi na putu.

Naravno, da, OK, mnoge žene vole ambijent punog, bujnog žbunića. Seksi je subjektivna kategorija i poštujem pravo žena na izbor. Ja, međutim, biram da se otarasim svojih dlačica i mislim da ti treba da se otarasiš tvojih. Evo šta su prednosti: veća površina za interakciju jezika i kože, manje dlaka koje će lubrikant upiti pa je sve dodatno klizavo, oralni seks bez pauzica kako bi tražila i vadila dlačice iz usta.   

Ako zaista, ali zaista, ne želiš da budeš ćelava, onda makar malo prokrči put. Kada potkraćuješ dlačice, bolje koristi manje makaze jer su velike suviše glomazne, a sigurno ne želiš da štricneš deo kože. Moja prijateljica Endži ima recku na levoj usnici jer je bila trapava dok se šišala.   

OK, OK, obrijaću se

Ako te moje kukumavkanje ubedilo i odlučila si da pređeš iz kosmate u ćelavu fazu, evo nekoliko pravila koja bi trebalo da slediš. Možda ćeš želeti da poneseš lap-top sa sobom u kupatilo da bi mogla da čitaš dok se ratosiljavaš malja. Samo pazi da ti ne upadne u kadu.

Pre brijanja, treba se pripremiti: ako imaš veliki volumen, ne možeš odmah da kreneš sa poslom jer će tvoja tajna baštica uskoro biti preplavljena uraslim dlačicama i ogrebotinama od žileta. Takođe, da te upozorim, ako ti je ovo prvi put, svrbeće te kad dlačice budu počele da rastu. Ne brigaj, nakon nekoliko brijanja, koža se navikne.

Ne brij se pijana

Još jedna važna stvar, iako bi ovo trebalo da se podrazumeva: ako briješ međunožje svoje devojke u sklopu neke seksualne igre ili zato što si njena robinja ili zato što vam je dosadno, pre toga nikako nemoj da konzumiraš alkohol ili neke druge psihoaktivne supstance. Ako nisi u stanju da voziš, ne bi trebalo ni da se sa oštrim objektima približavaš nečijoj nežnoj zoni. 

Pripremi alatke

Prvo skrati sve što želiš da obriješ. Koristi makazice i šišaj što bliže koži. Takođe će ti trebati brijač, balzam za kosu, pena za brijanje i malo ogledalo.

Okupana lepotica

Fina topla kupka će te pripremiti za opuštajuće, banjasto sređivanje međunožne frizure. Pre uklanjanja, želiš da dlačice budu što mekše. Ovo je vrlo važan korak. Žene koje se briju bez poštovanja ovog saveta ostaju zauvek ubeđene da nema načina da postaneš glatka bez svraba i iritacije kože. Greše. Pored toga, propuštaju zadovoljstvo golih usmina naslonjenih na mekan, vlažan jezik. Zato, uradi kako treba već prvi put.

Wash and Go

Ostani u vodi neko vreme, čitaj magazin, masturbiraj, radi šta god već radiš dok si u kadi. Stavi balzam na dlačice i pusti da deluje.
Sada je na redu prava stvar. Sedi na ivicu kade i uzmi brijač. Nasapunjaj se penom za brijanje i odluči šta briješ, a šta ostavljaš. Ako ne želiš da ostaneš skroz ćelava možeš da obriješ usmine, a da u gornjem delu ostaviš liniju ili neki drugi oblik. Počni da briješ u pravcu rasta dlake. Poenta je da sve obaviš u što manje poteza kako bi izbegla iritaciju. Pokušaj da ne prelaziš više od par puta preko istog dela kože. 

Neophodnosti

Da bi glatko obrijala teško dostupne delove, raširi ih i nategni rukom. Da bi obrijala perineum, moraćeš da čučneš u kadi i da koristiš ogledalce. Stavi ga na dno kade kako bi ti obe ruke bile slobodne. Sada možeš lako da briješ, koristeći slobodnu ruku da opipaš kako napreduješ. Ne moraš baš svaki potez da pratiš u ogledalu, ali ono će ti pomoći da ne izostaviš neki deo.

Sada možeš da izađeš napolje i da uživaš u svojoj glatkoći pre nego što se leto završi i dođe vreme za slojeve garderobe.

Prevod: Majda Puača
Izvor: She wired

Komentari
Dodaj Novi
MALA 2010-08-21 00:12:26

MOJA LIZALICA JE CELAVA! :whistle:
Dodaj komentar
Ime:
Email:
 
Naslov:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."