You are here: Početna » Zabava » Popbox » Kad bi svetske zvezde bile gej...
nedelja, 16 dec 2018

Kad bi svetske zvezde bile gej...


 

Redateljice i stručnjakinje za intervjuiranje slavnih na crvenim tepisima, Mary Jo Godges i Renee Sotile, napravile su kratak web-film pod naslovom Gay Marriage with the Stars.


Tako su razne celebove pitale tko bi bio njihov partner iz snova u gej braku, a pred mikrofon su uspjele dovesti Ricki Lake, Marlee Matlin, Nancy Grace, Davida Arquettea, Cindy Lauper, Tori Spelling i druge.


Tori Spelling je izjavila kako bi "mogla imati avanturu s Angelinom Jolie, ali bi se vjenčala s Jennifer Aniston.". Idealna supruga za Marlee Matlin bila bi Jennifer Beals koja joj je i bila partnerica u dvije sezone "The L Worda".


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


Cindy Lauper vidi se u braku s Judy Jackson, ali kaže kako bi idealna žena za nju bila domaćica-robot jer previše radi tako da bi supruga "na kotačima" istog trena mogla ispuniti sve njezine želje. Katey Sagal koja je domaćoj publici najpoznatija po ulozi Peggy iz serije "Bračne vode", izmijenila bi prstenje sa Scarlet Johansson.

 

Izvor

Komentari
Dodaj Novi
Dodaj komentar
Ime:
Email:
 
Naslov:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."