You are here: Početna » Zabava » Popbox » Osniva se fondacija 'Born This Way'
nedelja, 16 dec 2018

Osniva se fondacija 'Born This Way'Lady Gaga nastavlja sa promovisanjem borbe protiv zlostavljanja gej tinejdžera i podsticanjem njihovog samoprihvatanje, pa je najavila osnivanje fondacije "Born This Way".


Pevačica će iskoristiti LGBT himnu i album "Born This Way" za naziv neprofitne organizacije koja će se baviti osnaživanjem mladih i pitanjima kao što su samopouzdanje, anti-bullying, mentorstvo i razvoj karijere.


Gaga će lično koorinirati fondacijom, uz pomoć svoje majke Cynthije Germanotte. "Nadamo se da ćemo uspeti da postavimo 'normu' za hrabrost i ljubaznost koja će imati odjeka u široj zajednici i na taj način zaštititi sve žrtve zlostavljanja", izjavila je Gaga za AP.


Fondacija će sarađivati sa partnerima poput "John D. & Catherine T. MacArthur Foundation" i "California Endowment" i "Berkman Center for Internet & Society" pri Harvardu.


"Lady Gaga će pružiti podršku svim mladim osobama koje se osećaju napušteno, odbačeno, bez podrške, izolovano ili zlostavljano", rekao je dr Bob Ross, predsednik fondacije "The California Endowment", i dodao da je "ovakva vrsta vođstva potrebna u današnjem svetu".


Izvor: Queer Hr

 

Komentari
Dodaj Novi
Dodaj komentar
Ime:
Email:
 
Naslov:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."