You are here: Početna » Zabava » Biografije » Uh Huh Her
nedelja, 16 dec 2018

Uh Huh Her

Uh Huh Her (2)Uh Huh Her je indie/new wave/electropop band, osnovan januara 2007. godine. Prvi EP je pušten u prodaju 24. jula. Ime benda je poteklo od naziva albuma umetnice PJ Harvey.


Članice benda

Camila Grey, nekada je bila u bendu Mellowdrone i nije objavila nikakav solo album pre nego što se pridružila ovom bendu. Svirala je bas i klavijature za veliki broj umetnika kao što su Dr. Dre, Melissa Auf der Maur, Busta Rhymes i Kelly Osbourne. Trenutno je članica benda Adama Laberta.


Leisha Hailey, nekada članica bendova The Murmurs i Gush, privremeno je bila napustila muzički biznis da bi se pridružila ekipi serije The L Word, kao Alice Pieszecki.


Ovaj bend imao tri članice dok ih Alicia Warrington nije napustila. 2010. godine napravile su pesmu "Same High" za komediju Deca su u redu (The Kids Are All Right).


Bend se trenutno nalazi u pripremama za izdavanje svog drugog albuma, koji još uvek nema naziv. Leisha je u skorašnjem intervjuu izjavila da bi trebalo da se pojavi na proleće.Diskografija

Album - Common Reaction (2008)


EP - I See Red (2007)


Komentari
Dodaj Novi
Dodaj komentar
Ime:
Email:
 
Naslov:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."