You are here: Početna » Vesti » Svet » Dečakovo pismo očevima
petak, 06 avg 2021

Dečakovo pismo očevima

 

Zac je dečak uzrasta osam godina odvojen od majke koju je odvela policija zbog zanemarivanja. Danas je on zove "biološkom mamom" i kaže kako su je odveli zbog "puno momaka, droge i zabava".


U naredne tri godine promenio je 12 hraniteljskih porodica, a onda su ga usvojili Arturo i Dave. Zac je prvo pomislio kako do tada nije imao nijednog tatu, a sad ima čak dvojicu i to ga je radovalo. Prošlog Božića taj, danas 15-godišnji dečak, je odlučio da im napiše pismo u kome će im se zahvaliti.


"Još otkako sam došao u ovu porodicu govorili su mi da sam srećan. To sam i sâm znao, naročito zato što imam dvojicu tata koji me vole. Moja porodica mi puno znači. Čak i kad se svađamo i prepiremo, znam da će me uvek voleti. Da, ja sam srećan dečak koji je nakon silnih godina po hraniteljskim porodicama izgubio svaku nadu da će ikad imati porodicu", stoji na početku pisma.


Iskreni Zack napisao je i kako početak nije bio lak, kako im je često činio gadne stvari, npr. ukrao kreditnu karticu i potrošio hiljade dolara na online kupovinu pa su ga čak odveli u policiju iako mu je tad bilo tek 12 godina. Ipak, kaže kako je naučio lekciju i da mu ništa slično više nikad neće pasti na pamet.


S ljubavlju se obratio i svojoj braći, Dericku i Nicku, koji je došao posljednji. Pismo je završio pesmicom:


When it is dark they are the light,

When I feel frightened and chill's,

They are the warmth I feel.

When I am hungry they cook my meals.


"Tata i tatica. To su moji roditelji i uvek su uz mene kad mi trebaju. Nisam se baš potrudio oko pesmice, ali kroz nju vidite moje roditelje. Ljude koji mi pokazuju svetlo. Koji kuvaju za mene. Sve što za Božić mogu poželeti je moja porodica."


Izvor


 

Komentari
Dodaj Novi
Dodaj komentar
Ime:
Email:
 
Naslov:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."