You are here: Početna » Vesti » Svet » Još jedno samoubistvo tinejdžera
petak, 06 avg 2021

Još jedno samoubistvo tinejdžera

 


Roditelji dečka po imenu Jeffrey Fehr izjavljuju da se njihov sin ubio pred Novu godinu, obesivši se, jer su ga u školi maltretirali jer je bio gej.

 

"Uvek ćemo imati pitanja na koja nećemo dobiti odgovore, ali znamo da je već godinama bio maltretiran od strane drugih jer je drugačiji. To mu je škodilo. Nikada u potpunosti nije mogao da veruje u to koliko predivan je bio i koliko su ga ljudi voleli."


Bio je autovan svojim prijateljima i porodici. Bio je član navijačnog tima. Lečio se od depresije, ali sudeći po izjavi njegovih roditelja matretiranje je, činilo se, ostavilo prejak uticaj.


U trećem razredu je počelo zadirkivanje zbog toga što je drugačiji, u šestom su ga već nazivali "pederom" a srednju školu je opisivao kao "totalni pakao".


"Nasilnici mogu reći nešto i na to zaboraviti u roku od deset sekundi", izjavio je dečakov otac, Steve Fehr. "Ali osobe kao što je Jeff nikada ne zaboravljaju takve reči."


Prema izveštajima Trevor Project-a, devet od deset gej i biseksualnih tinejdžera prijavljuje maltretiranje u školi. Direktor njegove škole je izjavio da je bio upoznat sa tim da je imao "izvesnih poteškoća", da su se savetnici trudili da mu pomognu da ih reši, ali da, iako je bilo izvesnih problema sa drugim učenicima, oni nisu bili dostigli nivo u kome bi škola trebalo da se umeša."


Fotografije sa službe možete videti ovde.


Izvor

 

Komentari
Dodaj Novi
Dodaj komentar
Ime:
Email:
 
Naslov:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."