You are here: Početna » Vesti » Najave
petak, 06 avg 2021

Najave

Terapija – predstava o gej vezi u krizi


Za sve vas koje biste rado otišle u Zagreb i pogledale predstavu - ove nedelje u pozorištu Mala scena, u Zagrebu, na rasporedu je predstava koja tematizuje gej vezu u krizi koju je između ostaloga prouzrokovala i predominantna majka jednog od njih.

Opširnije...

Izložba fotografija sa Prvog splitskog pride-a

 

Drage/i,

 

Split Pride vas poziva da učestvujete u izložbi fotografija sa Prvog splitskog pride-a koja će se održati u aprilu u Splitu.

Opširnije...

Testiranje na HIV od decembra u BGD Checkpointu


HIV-testObaveštavamo vas da će od decembra meseca biti nastavljeno sa anonimnim, poverljivim i dobrovoljnim savetovanjem i testiranjem na HIV. Savetovanje i testiranje će se obavljati svakog četvrtka u periodu od 19 do 21 časova u prostorijama BGD Checkpointa u Beogradu.

Opširnije...

Dyke March

 

dykemarchNa proleće 2012. ulicama Londona promarširaće na hiljade lezbejki. To će biti i najveći događaj takve vrste još od Lesbian Strength marševa koji su se tamo odvijali u drugoj polovini osamdesetih godina.

Opširnije...

Novo radno vreme u Labrisu - lezbejska smena

Drage,

 

Obaveštavamo vas da Labris uvodi "lezbejsku smenu", utorkom i sredom kada ćemo raditi produženo - od 9 do 20 časova.

Lezbejska, popodnevna, smena postoji zbog svih vas koje radite, idete u školu ili iz nekih drugih razloga ne možete da svratite u Labris preko dana. Takođe, mi smo često u toku radnog vremena zauzete različitim dnevnim aktivnostima i odlučile smo da vreme u "lezbejskoj smeni" odvojimo samo za vas.


Kafa, blejanje, večere, tračarenje, filmovi, kreativne radionice... šta god smislite ili mi smislimo...

 

Radujemo vam se!

Vaše Labrisice

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL