You are here: Početna » Vesti » Lokal » Protojerej: LGBT reklama razvrat
petak, 06 avg 2021

Protojerej: LGBT reklama razvrat

 

Protojerej Gojko Perović, rektor cetinjske Bogoslovije, ocenio je da novi spot LGBT populacije u Crnoj Gori promoviše blud, razvrat, ali i vrstu nasilja.


Komentarišući spot u kojem su prikazana dvojica mladića kako se ljube, on je rekao da je to "poslednja karika u lancu javne medijske demonstracije nemorala" i "vrsta nasilja manjine nad većinom", prenose "Vijesti".


"Pogledao sam spot i osetio žaljenje što je došlo do tog spota, što je to jedna, poslednja karika u lancu javne medijske demonstracije nemorala i tzv. bludnih radnji, koje u nekom kontekstu mogu biti nečija intimna prava – ali kada se to manifestuje javno, putem medija, to onda predstavlja javnu demonstraciju nemorala. Ne mislim ovde samo na ova dva momka koji su odigrali tu scenu, nego mislim na čitav niz medijske demonstracije bluda i nemorala koji nas susreću na svakom koraku, i čiji su ova dva momka samo jedna krajnja posledica”, kazao je Perović radiju Antena M.


"Nakon gledanja pomenutog spota, osećao sam neku vrstu nasilja koju promovišu ta dva glumca, za koje sam kasnije saznao da privatno nisu homoseksualci. Taj poljubac – koji treba da bude intimna stvar ljudi – on se javno demonstrira. Što se tiče pomenutih mladića, osim što kroz taj poljubac nastavljaju sa promovisanjem nemorala, bluda i razvrata – oni na jedan način vrše nasilje manjine nad većinom i nameće nam se da je sve to normalno i da su sve opcije moguće. Slušajući promotere ove ideologije konačno ishodište bi trebalo da bude da ta dva momka koji se ljube u spotu, sutra treba da budu roditelji nekom detetu”, smatra Perović, dodajući da se osetio ugroženim nakon što je odgledao spot.


"Pripadnik sam dela građana koji razvija i neguje hrišćansku porodicu. Načela hrišćanske porodice su, pre svega, heteroseksualni brak, a onda i priprema za taj brak na jedan normalan, moralan, čedan način, a ne na razvratan način. Ja sam se osećao ugroženim nakon gledanja tog spota. To je bila agresija na mene, na ambijent u kome ja vaspitavam svoju decu. Dakle, neka mi ne plasiraju u momentu kada ja očekujem fudbal - reklamu LGBT grupacije", kazao je Perović


Izvor

 

Komentari
Dodaj Novi
Dodaj komentar
Ime:
Email:
 
Naslov:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."