You are here: Početna » Vesti » Lokal » Radi psihološko savetovalište
petak, 06 avg 2021

Radi psihološko savetovalište

 

Psihološkom savetovalištu za studente javljaju se akademci koji imaju porodičnih i emocionalnih problema, a pomoć im pruža pet terapeuta.

 

Zbog emocionalnih problema i problema sa učenjem 150 studenata tokom jednog meseca javi se na SOS telefon, dodje na direktno savetovanje ili potraži savet putem mejla u Psihološkom savetovalištu za studente u Nišu. Ovo je jedina takva ustanova u Srbiji u kome akademci besplatno i anonimno mogu o svojim problemima razgovarati sa nekim od pet terapeuta.


Psihoterapeutkinja Ana Mitrović naglašava da dosta studenata želi da razgovara o dilemama u vezi sa seksualnošću.

 

Mnoge interesuje šta je to normalno u seksu a šta nije. Dosta njih ima neurotične tegobe, ali na sreću, niko nije imao razvijenu kliničku sliku neuroze da bih morala da ga savetujem da potraži pomoć neuropsihijatra u zdravstvenoj ustanovi - naglašava psihoterapeutkinja.


Kontakti u Psihološkom savetovalištu


Studenti se mogu javiti na SOS telefon 018/523-215 svakog radnog dana od l5 do 19 časova, mogu doći na direktno savetovanje u zgradu Banovine u Šumatovačkoj ulici.


Izvor: Blic

 

Komentari
Dodaj Novi
Dodaj komentar
Ime:
Email:
 
Naslov:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."