You are here: Početna » Vesti » Lokal
petak, 06 avg 2021

Lokal

Trećina mladića odobrava nasilje nad gej osobama


Skoro dve trećine mladih u Srbiji „nikada ne bi imalo druga koji je homoseksualac” , a svaki deseti smatra da je u redu „ošamariti devojku ako ne ispunjava obaveze” rezultati su istraživanja koje se Centar „E8” sproveo u 16 gradova i opština, a koje je obuhvatilo 1.461 ispitanika.

Opširnije...

Protojerej: LGBT reklama razvrat

 

Protojerej Gojko Perović, rektor cetinjske Bogoslovije, ocenio je da novi spot LGBT populacije u Crnoj Gori promoviše blud, razvrat, ali i vrstu nasilja.

Opširnije...

Većina se ne bi družila sa gejevima

 

Skoro 40 odsto mladića od 14 do 19 godina u Srbiji u poslednjih godinu dana udarilo je rukom ili šutiralo osobu muškog pola, 58 odsto ispitanih „nikada ne bi imalo druga koji je homoseksualac", a za njih 38 odsto nasilje prema homoseksualcima je opravdano, rezultati su predstavljenog istraživanja o konceptu rodno zasnovanog nasilja.

Opširnije...

Radi psihološko savetovalište

 

Psihološkom savetovalištu za studente javljaju se akademci koji imaju porodičnih i emocionalnih problema, a pomoć im pruža pet terapeuta.

Opširnije...

Izvršena prva operacija promene pola o trošku države

 

Beogradski tim za transseksualnu hirurgiju predvodjen profesorom dr Dušanom Stanojevićem uradio je prvu operaciju promene pola o trošku države.

Opširnije...

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL