You are here: Početna » Saznajte Više » Roditelji LGBT osoba » Kako da izlazite kada ste majka lezbejka
utorak, 19 feb 2019

Kako da izlazite kada ste majka lezbejka

 


Nebitno da li ste novopečena singl mama sa decom iz bivše veze sa ženom ili tek autovana lezbejka sa decom - činjenica da imate decu komplikuje zabavljanje. Kako da izlazite na sastanke ako ste singl mama lezbejka?

 

Daćemo vam par ideja:


Obavestite osobe oko sebe da ste otvoreni za sastanke


Recite svojim prijateljima i kolegama da želite da upoznate nekoga novog. Raspitajte se da li neko od njih može da vas upozna sa nekim ko bi vam se svideo.


Družite se sa drugim majkama lezbejkama


Kako da se vidjate sa bilo kim kada jedva da imate vremena za posao, bavljenje decom, kuvanje, čišćenje i ostale obaveze? To jeste borba  ali ako želite da upoznate nekoga morate stvoriti vreme. Jedno od boljih rešenja su grupe sa ostalim majkama lezbejkama. Upoznaćete nove prijateljice koje prolaze kroz iste situacije kao i vi, a i vaša deca će se zabavljati sa decom koja, kao i oni, imaju isopolne roditelje.


Posećujte lezbejska mesta


Ako želite da se upoznate sa lezbejkama, morate posećivati mesta na koja izlaze lezbejke.


Vi jeste osoba kojoj treba zabavljanje


Naravno da su deca najvažnija, ali zabavljanje je nešto što radite za sebe. Unajmite bejbisiterku, izadjite i provedite se. Deca će možda imati svoje mišljenje u vezi sa vašim izlascima, možda će im to biti znak da ne želite da se vratite bivšoj partnerki/partneru, možda će biti ljubomorni jer vreme ne provodite sa njima. Kada tek počnete da izlazite ne morate odmah obaveštavati decu o tome šta radite. Objasnite im da izlazite sa prijateljima i da želite da se provedete. Bitno je da shvate da uživate u svom životu.


Izvor

 

Komentari
Dodaj Novi
Dodaj komentar
Ime:
Email:
 
Naslov:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."