You are here: Početna » Saznajte Više » Roditelji LGBT osoba » Roditelji dečaka se suočili sa nasilnicima
utorak, 19 feb 2019

Roditelji dečaka se suočili sa nasilnicima

 

U emisiji Anderson Cooper-a u kojoj se govorilo protiv zlostavljanja dece u školama ključni momenat je bio kada je majka dečaka koji je sam sebi oduzeo život rekla: “Ljuljaška (na kojoj ga je sestra pronašla obešenog) je ljuljaška na kojoj se igrao od svoje treće godine. Napravljena je specijalno za njih”.

 

Njegova sestra je izvela pesmu koju je napisala za svog brata. Priznala je da se i sama ponašala neadekvatno prema bratu i izvinila zbog toga.

 

Coopet je porodicu upoznao sa porodicom Jacobsens koja je takodje izgubila sina koji se obesio jer su ga zlostavljali, u nadi da će ove porodice biti jedna drugoj podrška.

 

U emisiji je gostovala i devojčica koja je preživela, Emily Carey, sa majkom koje su podelile svoju priču i iskustvo u vezi sa zlostavljanjem u školi.

 

Doktorka Dorothy Espelage je dala savete roditeljima i zajednicama LGBT dece kako da spreče zlostavljanje i kako da prepooznaju ukoliko se nešto dešava sa njihovom decom.

 

Izvor

 

 

 

Komentari
Dodaj Novi
Dodaj komentar
Ime:
Email:
 
Naslov:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."