You are here: Početna » Kultura » Film » Novi Queer As Folk i novi The Real L Word
ponedeljak, 01 jun 2020

Novi Queer As Folk i novi The Real L WordDobre vesti za sve obožavaoce gej i lez sapunica – ovde su 2 nova projekta! Upravo je krenuo lezbejski reality, a u pripremi je i novi projekat autora Queer as folk  pomalo bizarnog naziva „Krastavci“, za koji je obećao da će gledaocima pružiti „više intiman pogled na živote gejeva“ – a pitanje je još hoće li zadržati staru formulu lezbejskog para za „ravnotežu“.


Za sada je projekat tek u začetku, no puno se očekuje od autora koji je doslovce izmislio pojam gej-dramedije. Inače, reč je takođe i o čoveku koji stoji iza drastičnijih gej momenata u novoj sezoni Torchwooda, koja se od ove sezone koproducira iz SAD-a. Daviesa očigledno možemo nazvati ocem televizijskog gej mainstreama.


Nakon Queer as Folka, pojavio se i lezbejski odgovor L Word. Pa onda odgovor na odgovor – The Real L Word – reality show koji je pokušao da prikaže  „stvarne“ lezbejke. Kako je L Word već imao i britanski odgovor s Lip Serviceom (za koji se željno iščekuje nova sezona, ali nažalost još nema konkretnijih informacija, osim da će se prikazivati 2012), tako je i The Real L Word upravo dočekao svoj britanski lez-reality pandam.


Reality show Candy Bar Girls se vrti oko – renoviranog lezbejskog bara Candy Bar.  Portretira vlasnike, voditelje i osoblje bara, te neke regularne goste. Nažalost, prema prvoj epizodi koja je bila emitovana prošli četvrtak, čini se da je najveći naglasak stavljen na sam bar i novitete u njemu. Vlasnik je gej muškarac koji za svoj novi posao istražuje lezbejke – putem gledanja lezbejskih serija. Najveća misija u prvoj epizodi koju je sebi postavio – je uklanjanje roze boje iz bara. Ali uz to, svejedno ostaje prostora za londonsku lezbejsku modu, lezbejsku dramu – i hrpa lezbejki.


Izvor

 

Komentari
Dodaj Novi
Dodaj komentar
Ime:
Email:
 
Naslov:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."