You are here: Početna » Kultura » Film » Gde su zvezde serije "The L word" danas i šta rade?
petak, 05 mar 2021

Gde su zvezde serije "The L word" danas i šta rade?

Iako je popularna serija The L Word odavno završena, još je se uvek dobro sećamo.


Premda je priči o lezbejkama iz zapadnog Hollywooda u međuvremenu pokušao konkurisati britanski Lip Service, ta serija ipak nije doživela jednak uspeh. Dobra je vest da glumice iz serije The L Word nisu sasvim nestale s TV ekrana, pa pročitajte gde ih sve možete gledati.

 

Jennifer Beals (Bette Porter), dominantna alfa-ženka i jedna od glavnih junakinja serije, šarmirala je obožavateljke širom sveta svojim toplim smeđim očima i seksi glasom. Svemu tome dodala je i izvesnu butch dimenziju u novoj Foxovoj policijskoj seriji The Chicago Code koja se prikazuje od 7. februara.

 

Za Laurel Holloman uloga Tine Kennard nije bila prva u kojoj je tumačila lezbejku. Učinila je to još davno, kao tinejdžerka, u filmu The Incredibly True Adventures of Two Girls in Love, a danas je možete pratiti u seriji Gigantic, u ulozi Joeyeve mame Rae Anne Colvin. Ipak, u poslednje vreme zanima je umetnost i bavi se slikanjem apstrakcija na velikom formatu. Kako to izgleda, pogledajte ovde.

 

Mia Kirshner (Jenny Schecter) trenutno snima triler 388 Arleta Avenue s Devonom Sawom i Nickom Stahlom, no još uvijek mami ženske uzdahe u TV-seriji Vampire Diaries.

 

Leisha Hailey (Alice Pieszecki) bila je jedna od najpopularnijih devojaka u seriji, ponajviše zbog topline i duhovitosti. Između nastupa sa svojim bendom Uh Huh Her, povremeno se pojavljuje na TV-u. Tako je svoj glas dala za animiranu seriju American Dad! i pojavila se u epizodi Drop Dead Diva popularne serije CSI.

 

Katherine Moennig (Shane McCutcheon) moći ćemo gledati u filmu The Lincoln Lawyer, u kom nastupa uz zvezde Matthewom McConaugheyom i Marisom Tomei, a premijera je zakazana za 18. marta 2011. godine. Trebala je glumiti i u TV-seriji Three Rivers koja je otkazana, ali pojavila se u nedavnoj epizodi Dextera.

 

Zagonetna britanska lepotica Rachel Shelley (Helena Peabody) je nakon poslednje sezone uzela odmor, a u međuvremenu je počela pisati kolumne za britanski lezbejski magazin Diva. Trenutno radi na BBC-ovom sitcomu Episodes, zajedno s Mattom Le Blancom.

 

Pam Grier (Kit Porter) se prošle godine pojavila u filmu Just Wright zajedno s Queen Latifah, i u TV-seriji Smalville kao seksi negativka. Moći ćemo je videti i u filmu Larry Crowne uz Toma Hanksa i Juliu Roberts, koji će se početi prikazivati u julu 2011.

 

Manje je poznato da je Erin Daniels (Dana Fairbanks) u početku trebala tumačiti Bette ili Alice, no na kraju joj je ipak dodeljena uloga teniske zvezde koja umire od raka dojke. Nakon pojavljivanja u TV-seriji CSI i debitantskom filmu Toma Forda, A Single Man, Daniels ima pune ruke posla sa snimanjem dva indie filma, a tumačiće i sporednu ulogu u novoj komediji Jonaha Hilla, The Sitter.

 

Daniela Sea (Max Sweeney) bavi se glumom, aktivizmom i muzikom. Glavna je zvezda u novom filmu Stevea Baldersona, The Casserole Club, priči o domaćicama iz šezdesetih godina koje osnivaju kulinarski klub u kom se bezazlena druženja i takmičenja u kuvanju pretvaraju u dramu o složenim međuljudskim odnosima, otuđenosti i neispunjenim željama.

 

Rose Rollins (Tasha Williams) je u ulozi seksi vojne policajke koja odbija da služi u tišini oborila s nogu obožavateljke širom sveta. Ovu lepoticu danas možete pratiti u NBC-ovoj seriji Chase.

 

Sara Shahi (Carmen de La Pica Morales), jedina žena koja je dovela Shane čak do oltara, i nakon L Worda neumorno radi. Tu egzotičnu Teksašanku možemo videti u novoj američkoj seriji Fairly Legal, kao i u filmu East Fifth Bliss uz Michaela C. Halla i Lucy Liu.

 

Ima li uopšte potrebe reći čime se bavi Jane Lynch nakon uloge nemilosrdne advokatice koja je ukrala srce Cybill Shepherd? Imala je karijeru i pre The L Worda, ali danas njene vitrine krase nagrade Emmy i Zlatni globus za ulogu Sue Sylvester u seriji Glee.

 

Izvor: Crol

 

 

Komentari
Dodaj Novi
Dodaj komentar
Ime:
Email:
 
Naslov:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."