You are here: Početna » Labris » Aktivnosti » Umrežavanje » Održana pres konferencija u Nišu
četvrtak, 23 maj 2019

Održana pres konferencija u Nišu

 

parada ponosa 2011 - logo

Članovi organizacionog odbora Parade ponosa rekli su danas u Nišu da najavljeni skup u Beogradu neće otkazivati, a da će maršrutu saopštiti u dogovoru sa predstavnicima Ministarstva unutrašnjih poslova.

 

"Maršrutu ćemo saopštiti onda kada to bude dogovoreno sa policijom, ali će to svakako biti centralna gradska maršruta", rekao je član organizacionog odbora Goran Miletić na konferenciji za novinare.

 

Izjavio je i da postoji verbalna podrška za održavanje skupa u Beogradu 2. oktobra i istakao da su izjave onih političara, koji sada govore drugačije u odnosu na svoje ranije stavove, posledica predstojeće izborne kampanje.

 

U organizacionom odboru smatraju da skup može biti otkazan samo u slučaju da bude formalno zabranjen ili ako bi bilo opstrukcije od strane državnih organa.

 

Postoje tri stuba organizacije samog skupa. To su policija, grad Beograd i Ministarstvo za manjinska prava, državnu upravu i lokalnu samoupravu, smatraju organizatori Parade ponosa.

 

Izvor

 

Komentari
Dodaj Novi
Dodaj komentar
Ime:
Email:
 
Naslov:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."