You are here: Početna » Labris » Aktivnosti » Info centar » Izveštaj sa radionice "Stereotipi i predrasude"
sreda, 15 jul 2020

Izveštaj sa radionice "Stereotipi i predrasude"

 

2011-09-21 20.00.11Radionica o stereotipima i predrasudama je održana 21.09.2011. godine u Beogradu, u prostorijama Labrisa. Autorke i voditeljke radionice bile su Aleksandra Gavrilović i Jelena Vasiljević.

 

Ideja je da se teorijski, kroz lične primere i diskusiju, učesnicama radionice priblize stereotipi i predrasude i da se kroz lične primere osveste kako lični tako i društveni.

 

Radionici je prisustvovalo devet učesnica, radionica je trajala dve sata, i bila je sve vreme interaktivna.

 

Motivacija učesnica radionice: želja za novim saznanjima, razmenjivanje ideja, stavova i razmišljanja, osnaživanje, želja za sticanjem novog iskustva kroz radioničarski tip rada i potreba, želja za sopstvenim, kontinuiranim preispitivanjem.

 

Na radionici im se najviše dopalo: otvorenost svih učesnica, davanje jednakog prostora svim učesnicama, način na koji je tema obrađena, aktivan rad, stalno uključivanje, preispitivanje svega su mislile da znaju.

 

Na radionici im se nije dopalo: nekoliko učesnica ima zamerku na dužinu trajanja radionice, odnosno želele bi da je radionica trajala duže.

 

Kompetentnost trenerice, korišćene metode i tehnike rada: 4.71

 

Primenjivost stečenog znanja sa ove radionice: 4.57

 

Generalni utisak svih učesnica nakon radionice je da su zainteresovane za još sličnih radionica i želele bi da saznaju vise o stereotipima i predrasudama.

 

Izveštaj sastavila:
Jelena Vasiljević
Komentari
Dodaj Novi
Dodaj komentar
Ime:
Email:
 
Naslov:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."