You are here: Početna » Labris » Aktivnosti » Info centar » Izveštaj sa radionice Policajci u glavi
sreda, 15 jul 2020

Izveštaj sa radionice Policajci u glavi

RadionicaRadionica “POLICAJCI U GLAVI” održana je 12.02.2011. godine u Beogradu. Autorke i voditeljke radionice bile su Mirela Pavlović i Vera Erac.

Ideja je da se kroz lične primere i diskusiju, esnicama radionice približi tehnika „Forum Teatra“ i da se kroz interaktivnu vežbu učesnicama približe tzv. „policajci u glavi“.

 

Radionici je prisustvovalo 14 učesnica, radionica je trajala šest sati i bila je sve vreme interaktivna.

 

Radionica se sastojala iz:

prvi blok: uvod, image, početak rada sa policajcima

drugi blok: poloicajci u glavi (vežba)

treći blok: policajci u glavi (vežba)

 

Pregled evaluacionih upitnika:

 

Motivacija učesnica radionice: želja za novim saznanjima, osnaživanje, da se uz pomoć drugačijih i različitih tehnika bave svojim ličnim temama, samospoznaja, rad na sebi, suočavanje sa strahovima.

 

Na radionici im se najviše dopalo: davanje jednakog prostora svim učesnicama, način na koji je tema obrađena, primenjivost primera koji je korišćen u vežbi, komunikacija trenerica sa učesnicama, otvorenost grupe za istraživanje sopstvenih strahova, ne osuđivanje, odabir tehnike rada i kompetentnost trenerica.

 

Na radionici im se nije dopalo: nekoliko učesnica ima zamerku na dužinu trajanja radionice, odnosno želele bi da je radionica trajala duže.

 

Prosečna ocena radionice: 4.81

 

Kompetentnost trenerica, korišćene metode i tehnike rada: 5.00

 

Primenjivost stečenog znanja sa ove radionice: 4.72

 

Mirela Pavlović i Vera Erac su profesionalno i sa velikim iskustvom realizovale ovu radionicu. Generalni utisak svih učesnica nakon radionice je da su sve zainteresovane za još sličnih radionica i želele bi da rade na „policajcima u glavi“.

 

Izveštaj sastavila

Jelena Vasiljević

 

 

 

 

Komentari
Dodaj Novi
Dodaj komentar
Ime:
Email:
 
Naslov:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."