You are here: Početna » Labris » Aktivnosti » Info centar
petak, 06 avg 2021

Info centar

Info centar Labrisa pruža ti informacije o radu grupe - našoj istoriji, trenutnim i budućim aktivnostima, uslugama koje su ti na raspolaganju - podršku, prostor za edukaciju, druženje i razmenu mišljenja i iskustava sa drugim ženama, psihološko savetovalište.

Edukativni program Info centra namenjen je lezbejkama i ženama drugačije seksualne orijentacije od heteroseksualne i njihovom osnaživanju.

Resurs centar radi svakog radnog dana (po dogovoru i vikendom). U Resurs centru možeš da koristiš internet i družiš se u okviru brojnih dešavanja u toku godine – projekcije filmova, radionice, večeri druženja, kokteli, izložbe...  Takođe, na raspolaganju ti je bogata biblioteka i videoteka.

Psihološko savetovalište ti pruža mogućnost da sa nekim razgovaraš o svojim iskustvima i osećanjima. Zakazivanje je ponedeljkom i petkom od 10 - 12h, telefonom: 062/1655494 ili e-mailom: Ova adresa el.pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
Više informacija možete dobiti telefonom 011/3347401. 064/7008293, e-mailom: Ova adresa el.pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Prevencija raka dojke i edukacija za samopregled


bolesti-dojke02Radionica “Prevencija raka dojke i edukacija za samopregled” održana je 31.10.2011. godine u Beogradu, u prostorijama Labrisa. Autorka i voditeljka radionice bila je viša medicinska sestra Vesna Imbronjev.

Opširnije...

Psihološko savetovalište Labrisa

 

 

psiholosko savetovaliste copy

Savetovalište

 

Svakoj od nas je u nekom momentu potrebno da razgovara o svom životu i problemima sa kojima se susreće.

Opširnije...

Izveštaj sa radionice "Stereotipi i predrasude"

 

2011-09-21 20.00.11Radionica o stereotipima i predrasudama je održana 21.09.2011. godine u Beogradu, u prostorijama Labrisa. Autorke i voditeljke radionice bile su Aleksandra Gavrilović i Jelena Vasiljević.

Opširnije...

Izveštaj sa Lezbejske nedelje u Beogradu

 

 

lez nedeljaČetvrta lezbejska nedelja - skup lezbejskih aktivistkinja iz država bivše Jugoslavije, pod nazivom “Izasle smo”, u organizaciji lezbejske grupe Labris iz Beograda i lezbejske grupe NLO iz Novog Sada, održana je u Beogradu, od 21-24. aprila 2011. godine, i okupila je aktivistkinje iz Slovenije, Srbije i Crne Gore, Hrvatske, Makedonije i Bosne i Hercegovine.

Opširnije...

Izveštaj sa radionice Policajci u glavi

RadionicaRadionica “POLICAJCI U GLAVI” održana je 12.02.2011. godine u Beogradu. Autorke i voditeljke radionice bile su Mirela Pavlović i Vera Erac.

Opširnije...

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL