You are here: Početna » Kolumne » Gospođica Nedojebana » Ljubi me brzo, žurim
ponedeljak, 17 dec 2018

Ljubi me brzo, žurim

kolumnaSkoro da sam zaboravila koliko može da smrdi crveni Bond na jutarnoj temperaturi. Čekala sam prvi jutarnji kada je čovek do mene pripalio cigaretu. Nosio je kesu sa veknom hleba, ličio mi je na noćnog čuvara. Malo mi je falilo da ga zamolim da je ugasi, kao da na žurci nisam izdžibrila celu paklicu, kao da i sama nisam smrdela k'o trista kuga. Ta cigareta Bonda bila je kap koja je prelila čašu, i opet sam sebi dala časnu seniorsku da je sad stvarno dosta sa tim prokletim cigaretama.

Dok bas mili ulicom Kraljice Natalije, bivšoj ulici Narodnog fronta, ne reagujem na njegovu usporenost, opipavam svežanj ključeva u džepu od jakne i pokušavam izračunati kolike su mi šanse da iz prvog ubodem pravi ključ, pre nego se izujem i bacim ključeve na klin. Kolike su mi šanse da iz prve potrefim klin?! Još u liftu počela bih da otkopčavam kaiš i košulju, obožavala sam da se rešim garderobe u hodniku, i tako gola odmah legnem na tuš. Kad sam napustila kupatilo već je bilo svanulo pa sam ubila dnevnu svetlost spuštajući roletne do panja. Bacila sam pogled na svoju bebicu, imala sam pregršt novih poruka na mejlu, otvorila sam novu stranicu i pustila, veoma tiho, plejlistu Sade, prva stvar je bila No ordinary love, do druge nisam ni stigla, zaspala sam. Sanjala sam da sam u svom stanu sa još jednim likom koji mi uvodi kablovsku, ilegalno, i kako drži ogromnu bušilicu u rukama i buši, buši, buši... A da je tog lika poslala Gospođica Nedojebana. U jednom momentu shvatamo da je probio kablove od osigurača i u čitavom stanu nestaje struje. Dok pokušavamo da dođemo do upaljača i sveće, čuje se lupanje na vrata, upadamo u paniku da su komšije provalile šta radimo i da će lik ostati bez posla, a da ću ja završiti u ćorci. Lupanje se čulo sve jače i jače, sve dok me nije probudilo. Omg, nedelja je... ko je sad, dođavola?! Pogledala sam na mob tel, bilo je propuštenih poziva i novih sms-ova ali sam se zadržala samo na satu, bilo je osam i petnest. O, jbt. Više da bih prekinula buku nego što sam zaista imala nameru da otvorim, dovukla sam se do ulaznih vrata i pogledala kroz špijunku.

 

- E... čoveče da li si normalan, jbt, spavam... nedelja je.
- E sori, ali Miljana neće da me pusti u stan.
- Pa si posmislio da ja hoću... ajde ulazi, lezi tu pored mene ili radi šta hoćeš ali ja moram da spavam.
- Koji sam ja kreten, idiot. – Sa naporom sam pokrenula klupko sinoćnjeg dešavanja.
- Što si kreten? I gde ste vas dvoje nestali sinoć?
- Malo sam popio i savatala me je drugarica od one tvoje Jelene.
- Moje?!
- Pa zar se vas dve niste navatale sinoć?
- Ne... baš.
- Tako je izgledalo.
- I? Šta ćeš sad sa Miljanom? – Srđan je slegnuo ramenima, i naslonio dlanove na ulazna vrata.
- Mislim da treba da iskuliraš i da se naspavaš pa ćemo smisliti već nešto, evo ja ću je zvati.

Moja misija spavanja bila je okončana, ali je zato Srđan, zauzimajući središnji deo mog kreveta, spavao sve u šesnest. Sela sam za komp i krenula da odgovaram na mejlove, prelazila sam dnevnu štampu i švrljala fejsom. Gledala sam fotke i komentare sa sinoćne žurke. Videla sam Miljanu na nekoliko fotki kod šanka i Gospođicu Nedojebanu pre nego što smo mi došli, držala je Redbul u ruci. Buljila sam u njenu fotku, evocirajući i skecirajući njene reči i pokrete... Da Srđan nije spavao tu na metar od mene, spustila bih ruku i masturbirala na sva usta. A i ovako, sa Srđanom u krevetu, malo mi je falilo. Jbt pa onaj lik iz sna je Miljanina varijanta, well-off boy od ove... A i Miljana, šta sad ima da se folira, jebe se na sve strane, a ovamo se drka na Srđana, dupli standardi. Trebalo je da je zovem, dohvatila sam se mobilnog i tek onda pročitala poruke, imala sam propuštene pozive od Miljane, i sms u kojem me je upozoravala na Srđanov dolazak, pa onda još jedan sms od Miljane, da mi slučajno ne pada na pamet da mu otvorim i da je on ugasio kod nje za sva vremena. Među nepročitanim smsovima bio je i sms od Gospođice Nedojebane. Izvini, darling, previše sam se opustila sinoć. Btw ti si divna. Jedva čekam da se vidimo. Odmori, kiss. Not so hot. Šta treba da znači ovo izvinjenje?! Ništa mi nije bilo jasno, pa u wc se nije ništa desilo, čak se nisam usudila da je pogledam dok je skijala, sa podginutom haljinom iznad wc školjke.

 

Okrenula sam Miljanu na fiksni, za divno čudo javila se but she cold shouldered me. Stekla sam utisak da to nije samo zbog Srđana. Uspela sam da je ubedim da dođe do mene, i nagovorim da usput pokupi neku klopu jer ćemo u suprotnom Srđan i ja steći krater u stomaku. Na sreću, pristala je. Nisam ništa pustila Gospođici Nedojebanoj. Trebalo mi je vreme za razmišljanje, isprokrastiniraću se malo. Svaki put kad bih pomislila na nju, a od jutros mi nije izlazila iz glave, mislila sam na seks. Ja nisam lik kojem se bilo gde žuri, u stvari ja sam čista krajnost, ni usporenije osobe ni hitrijih odluka. Zbog toga pravim mnoge gluposti, kao sada, puštam je da me okupira. Invazija sa svih strana. Ja spadam u onu grupaciju ljudi koja pali iz druge, kao jugo kada mu rikne akumulator, iz druge, uz gurku. I ne želim da verujem da će sa Gospođicom Nedojebanom biti drugačije. Ali ako napravi još jedan korak, gotove smo. Jedan korak Gospođice Nedojebane dosta je da potečem. I šta ona zamišlja da je, sve sa onim izvinjenjem. Daje sebi za pravo da misli da me je sinoć iskoristila?! Ali za šta? I zbog čega? Neka se nosi. E baš neću da joj se javim.
Srđan se probudio i odmah se dohvatio cigarete, krenuo je da cvili za kafom.

 

- E, gori si od Miljane, svega mi, mnogo ste bre vi razmazili jedno drugo, eno ti tamo imaš sve, pa skuvaj si kafu. Vidiš da čitam.
- E, žene... Uzdahnuo je Srđan i odvukao se u kuhinju.
- 'Ajde ostavi se tog blejanja i neta. Slušaj... nabavio sam deset kila onog otrova za pacove, kontao sam da ga rasturamo po Rakovici ako imaš vremena ovih dana. Trebaće nam auto. Gledaj, petsko kinti kila, a ti i ja možemo da uvalimo 100 grama za 250 kitni, znači na deset kila zaradili bismo dvanest crvenih, pa ti vidi, a to nam je ništa posla...
- Srđane nemoj sad molim te o poslu, videćemo posle...
- Samo nemoj ništa Miljani...
- Je l' si lud?

Stigla je Miljana. Donela nam je kinesku klopu. Srđan joj je otvorio vrata, ali ga je totalno iskulirala. Nije htela ni reč da prozbori sa njim. Postavila je sto i nas troje smo takođe bez reči ćopali. Tek kad smo završili Miljana je osula paljbu, dugo joj je trebalo već sam se nekoliko puta zapitala šta joj je, ali na Srđanovo veliko iznenađenje ne na njega.

 

- Da li si ti normalna, sunce li ti žarkovo, da li si ti svesna šta si sinoć napravila?!
- O čemu ti Miljana? Ja napravila?
- Da, ti. Sa Jelenom. Odmah da ti kažem da to nije pametno i da se maneš cele te priče.
- Ja da se manem, pa nisam ništa uradila.
- Slušaj, okani je se.
- Dobro de, nego daj nemoj se drkati na Srđana, jbt. Šta nameravaš? Dopustićeš bes da ti uskrati jedina fri dana sa Srđanom? I ti prestani da se glupiraš, iskoristite ovo vreme pre nego on zapali nazad, u Split.
- Razmisliću, rekla je Miljana i očima se nasmejala Srđanu.
- Molim te, sad sam jako ozbiljna, nemoj da petljaš sa Jelenom, ne samo zbog tebe, nego i zbog nje, imaće problema sa Goranom. Oni su dugo zajedno i nemoj da se zanosiš da ti tu možeš nešto sa njom.

lezbejka u smokinguNi ja sama nisam znala šta bih sa Gospođicom Nedojebanom, ali sam imala fizičku reakciju na nju. To nisam mogla da ne uočim. Tresla me je. I kao što sam mamurna teško varila klopu isto tako teško sam primala ka znanju to što se sinoć desilo. To. Štagod to bilo. Bila sam zbunjena, uzbuđena i sluđena. Divna kombinacija za bistrenje i vaganje. Iako sam obećala Miljani da tu neće biti ništa, i da nemam nikakvih ambicija prema Gospođici Nedojebanoj, to nije bilo u potpunosti tačno. Dugo se ovako nisam osećala, i od toga vala ne merem da bežim. Znala sam da ne vredi. Bezobrazno sam čekala da se Miljana i Srđan pomire i napuste moju gajbu kako bih konačno svršila danas, jer sam poslednjih deset minuta samo o orgazmu bila u stanju razmišljati. Već sam počela da smirujem sebe floskulom strpljiv spasljiv, kada su Miljana i Srđan krenuli van, bio je već mrak. Bilo mi je drago što je Miljana prešla preko Srđanove prevare, iako to strogo uzev nije bila prevara. Svako iole njima blizak mogao je na prvu loptu da zaključi da Srđan voli Miljanu i da je ona za njega bog otac i svi sveti, i sigurna sam da to sinoć nije bilo ništa. I Gopsdođica Nedojebana nije u bitno drugačijoj poziciji od Srđana, ni između nas nije bilo ništa, malo navatavanja na podijumu i to je sve.

Čim sam okrenula ključ u bravi, spustila sam ruku... I taman sam pomislila kako ću konačno da se prepustim sebi kada se opet začulo lupanje na vrata. O, živote, šta je ovo danas, baš me neće.
Pogledala sam na špijunku, bila je to Gospođica Nedjebana. Like a shot. Nije bila našminkana, kosa joj je bila pokupljena u rep. U farkama i dusku zavezanom oko struka. Delovala je odmorno i sveže za razliku od mene. Otvorila sam joj vrata.

 

- Zdravo.
- Zdravo. Nisam te očekivala.
- Bila sam u prolazu. Donela sam ti da pogledaš ovaj katolog ležaja.

Izvukla je katalog iz torbe i pružila mi ga.

- Ok, pregledaću ga, hoćeš da uđeš?
- Neću, hvala, žurim...

Spustila sam katolog na natkasnu u hodniku, i zakoračila ka njoj. Ovog puta ću to učiniti, pa nek' me odbije sto puta. Levom sam rukom zatvorila vrata koja su ostala otvorena, a desnom je privukla prema sebi. Pogledala me je kao Miljana Srđana malopre za stolom. Bio je to naš prvi poljubac. Nesnađen. Htela sam da je otpratim do lifta ali to ipak nisam učinila. Konačno sam ostala sama.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Komentari
Dodaj Novi
iiiii.....
ja 2010-11-25 14:10:29

bravo za brzinu...
*
nn 2010-11-25 22:16:35

bravo za vrhunac :) malo me smorila prica o srdjanu i miljani, konfuzno, gubi se
JA u jutru posle. Ali je kraj doneo sasvim pristojnu dozu adrenalina... Ne znam
zasto, predosecam da ce se ovo sasvim uproseceno zavrsiti, ili se zavrsiti nece
( sto prizeljkujem ).
blago meni, opet ja :)
nn 2010-12-06 20:18:29

moram opet da se oglasim, nestrpljiva sam. Pretpostavljam da kolumnistkinja nije
dokona, al ceznem za razvojem situacije, to moram priznati :)
shell 2011-04-05 23:36:31

superrrrrrrrrr ahahahhaah ja sam pocela da vezujem sve price u jednu znaciiiiiii
totalni haos u glavi
Anonimus 2011-04-23 19:10:41

ah lepa je pri?a, dobra je... nije konfuzno, nije dosadno, nije preopširno,
naglo je i efektno. eto toliko.
:O
drax 2011-12-28 00:23:39

odlicno gdjo nedojebana .)
Dodaj komentar
Ime:
Email:
 
Naslov:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."