You are here: Početna » Kolumne
petak, 06 avg 2021

Kolumne

To, od čega bežiš ti


 

4624_91773926682_686811682_1888154_7955426_nHetero devojka, osim što je hetera, a borba protiv heterizma u njoj unapred je izgubljena, može imati još jednu začkoljicu: može pored sebe imati i hetero dečka. Aleluja. Duplo strejt, mamlaze!

Opširnije...

Ovo će biti dobra noć predosećamtumblr_lp4fntJjDp1qlfey5o1_400Kad pomisliš kako neko nije za tebe, onda je gotovo? Da, baš. To je isto kao kad bih rekla ferrero rocher je preskup a nema ga ni za ispod zuba, ali me to i dalje ne bi sprečilo da zamišljam njegovu hrskavu unutrašnjost kako se topi u unutrašnjosti mojih usana. I što je najgore, hoću još, hoću da mi se zabije između zuba pa da jezikom čačkam i sisam svaki zatureni komadić. Tako je bilo sa mnom i Nedojebanom, htela sam još. A svaki sledeći komadić je bio zatureniji i zatureniji…

Opširnije...

Izašle smo!!!
1Prvo što moram i želim da kažem jeste, da sam izuzetno ponosna na svoje drugarice iz Labris staff-a koje su uspele da u veoma delikatnom trenutku za opstanak Labrisa, organizuju, slobodno mogu reći, međunarodnu lezbejsku nedelju u Beogradu. Pored ex-Yu učesnica (sem s Kosova) bile su tu i predstavnice Crne Gore (prvi put), te Švedske i Nemačke, a kao istorijski kuriozitet stoji  gostovanje planetarne legende lezbejskog feminizma Joan Nestle i njene partnerke, stručnjakinje za feminističko pravo Diane Otto.

Opširnije...

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL